Dreamer: Inspired by a true story!

Dreamer: Inspired by a true story este un film deosebit care tratează subiecte sincere și simple. La prima vedere un film obișnuit, dar care e extraordinar tocmai pentru ca are o acțiune obișnuita. Filmul este regizat de John Gatins și este bazat pe povestea adevărată a lui Mariah’s Storm, un cal de curse care a fost rănit într-o cursă și a trebuit să fie pensionat. Cu toate acestea, a fost salvat de o fată pe nume Cale Crane, care l-a îngrijit și l-a antrenat să intre din nou în curse. Mariah’s Storm a câștigat apoi Breeders’ Cup Classic.

Dreamer: Inspired by a true story!
Dreamer: Inspired by a true story!

Ben Crane un mare crescător de cai, dar putin ghinionist, ale cărui talente de dresor se irosesc. Sonador a fost o iapa superba al cărei viitor promițător pe pistele de curse s-a frânt atunci când și-a rupt un picior. Considerata mai buna moarta de proprietarul ei, care este și șeful lui Ben, Sonador ii este data lui Ben ca o plata compensatorie pentru concedierea sa. Acum va depinde de destin și de determinarea fiicei lui Ben, Cale, sa aducă laolaltă aceste doua suflete ranițe într-o misiune cu un scop aparent imposibil de realizat: câștigarea Cupei Crescătorilor de Cai. Dreamer prezintă viata unui crescător de cai, care nu este ceva senzațional, nu? Și totuși felul în care John Gatins pune în scena aceasta poveste, plus coloana sonora cu adevarat remarcabila, transforma acest film în ceva deosebit. Fară o umbra de senzațional și efecte speciale nemaiîntâlnite, acest film, reușește sa te impresioneze tocmai prin firescul personajelor, prin interpretările de excepție ale lui Kurt Russell, Dakota Fanning și Elisabeth Sue. Trei roluri de excepție care reușesc să transmită sensibilitate fiecare în felul sau încât te întrebi dacă totuși e un banal film sau trăiești și tu povestea filmului în prima persoana. Pe scurt un film excelent, ce merita vizionat împreună cu familia, un film cu o distribuție remarcabila, cu un scenariu bine adaptat, iar coloana sonora este de excepție, bine gândită și adaptată la subiectul filmului. Nu trebuie ratat.

Dreamer: Inspired by a true story!

Echipa DespreCai.eu

Articole care te-ar putea interesa

Si caii au grade

Știați ca si caii au grade? Caii Rita si Dalila alături de colega si prietena

Pasiune pentru cai!

Un francez și-a vândut toate proprietățile pentru a se plimba prin Europa într-o rulotă trasă

Distribuie:

Știați că?

Secretariat

Secretariat, regele cailor Pur Sânge Englez

Secretariat, regele cailor din rasa Pur Sânge Englez. Secretariat sau “Big Red” a atins viteza de 64 km/oră. Este considerat a fi unul dintre cei mai buni cai din rasa pursânge din toate timpurile. În anul 1999, ESPN l-a desemnat pe Secretariat al 35-lea atlet al secolul XX. Secretariat a

Află mai mult
Caii au un simț al auzului extrem de dezvoltat

Caii au un simț al auzului extrem de dezvoltat

Caii au un simț al auzului extrem de dezvoltat, având capacitatea de a percepe și identifica o gamă vastă de sunete. Ei pot distinge cele mai mici schimbări de ton, frecvență și volum ale sunetului. Din acest motiv, comunicarea verbală devine un instrument esențial și util în antrenamentul lor.

Află mai mult
Scroll to Top