Premii la concursul de sarituri de la Arezzo

Centrul de Echitație de la Arezzo (Italia) (click aici pentru pagina oficiala) este una dintre cele mai mari arene ecvestre specializate în sărituri peste obstacole. Centrul se întinde pe o suprafață de 32 de hectare, 118.000 mp de construcții rezervate cailor și călăreților, trei arene competiționale (dintre care una din iarbă de 1,8 ha, considerată a fi una dintre cele mai bune arene din lume), trei arene de antrenament și un manej interior prevăzut cu 400 de boxe permanente. Nu întâmplător, centrul găzduiește câteva dintre cele mai importante evenimente ecvestre din lume: Toscana Tour, Global Champions Tour, Rider Tour, Equestrian Style, Pony Mania, CSIO Junior și Călăreți tineri, CSIO Pony, Campionatele Italiene Absolute, Finalele circuitului FISE-UNIRE.

Arezzo Equestrian Centre

România a fost reprezentata cu succes la concursul de călărie internaționale desfășurat în perioada 15 martie – 17 aprilie, la Centrul de Echitație Arezzo, Italia. Au fost prezenți sportivii de la cele mai bune cluburi de echitație din țară, pentru a câștiga marele premiu.  Iată pe cei care ne-au reprezentat bine și suntem mândri de ei:

Irina Ștefania Mateescu cu calul Patima a concurat la categoria copii / juniori.

Ionel Bucur care și-a adjudecat locul I alături de Impact la categoria cai tineri – 5 ani.

Norbert Schumann au câștigat locul I la categoria cai tineri – 7 ani cu Cassina și Lagerfeld.

Echipa DespreCai.eu

Citeşte şi:

Un artist! (video)

Astăzi am găsit pe Youtube un video cu un nou artist, tânăr, atipic și foarte talentat! Este vorba despre un cal, doar pe un site despre cai nu putea fi vorba despre

Citeşte mai mult >
Seabiscuit - Cursa Secolului

Filme cu si despre cai

Filme cu si despre cai sunt toate povești frumoase despre viață, dragoste, prietenie și curaj. Dacă sunteți în căutarea unei experiențe cinematografice de neuitat, vă recomand să vizionați unul dintre aceste filme.

Citeşte mai mult >
Scroll to Top