Şi ei sunt precum copiii! (Video + Poze)

Un ponei din Parcul Național Dartmoor, din Marea Britanie, are un ursuleț de pluș ce îi ţine locul mamei sale, conform Daily Mail. Poneiul botezat Breeze a fost abandonat la doar câteva ore de la naștere era deshidratat, iar starea lui de sănătate instabilă. Pentru că mama sa nu a fost găsită, animalul a fost dus la centrul „Mare and Foal Sanctuary”, unde medicii veterinari s-au ocupat de îngrijirea lui. Pentru ca Breeze să nu se simtă singur, îngrijitorii i-au dăruit un ursuleț de pluș de aproape 1,5 metri, de care poneiul s-a atașat imediat.

«„Din păcate, Breeze nu se poate bucura de compania mamei lui. Chiar dacă îngrijitorii lui de la adăpost se ocupă în permanentă de el, nu este același lucru. Drept urmare, întotdeauna le oferim puilor de animale rămași orfani o jucărie mare care să le țină companie. Şi ei sunt precum copiii”» a explicat Syra Bowden, directorul executiv al centrului.

poney+ursulet_01 poney+ursulet_02Echipa DespreCai.eu

Articole care te-ar putea interesa

Un cal și o matura!

Llamrei, calul de război, care își face curățenie în propria boxa. Îi face plăcere sa-i ajute

Distribuie:

Știați că?

Știați cât mănâncă un cal?

Un cal de dimensiuni medii (450 – 500 kg) mănâncă aproximativ 7 – 11 kg de hrană pe zi și bea, în medie, 38 – 45 de litri de apa. Cantitatea exactă de hrană și apă necesare variază în funcție de nivelul de activitate al calului, tipul de hrană, metabolism și temperatura ambientală.

Află mai mult

Știați că?

Știați că? Faceți o pauză și citiți știri, curiozități si alte informații utile!   Un cal de dimensiuni medii (450-500 kg) mănâncă aproximativ 7-11 kg de hrană pe zi și bea, în medie, 38-45 de litri de apă. Vârsta se poate afla studiind dinții unui cal. Caii din cursele de viteza pot atinge

Află mai mult
Scroll to Top